Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Луцьк

20.05.2024 14:41

Як можна актуалізувати облікові дані?

664b371e6d1bc__01004c02-92d1_1280x720.jpeg

Із 18 травня усі військовозобовʼязані віком 18-60 років повинні протягом 60 днів — до 16 липня включно — оновити свої персональні дані: прізвище, ім’я, по батькові, номер мобільного телефона, ідентифікаційний код, фактичне місце проживання та e-mail (за наявності).

Оновити дані можна будь-яким із наступних зручних для вас способів.

Онлайн - через застосунок Резерв+у декілька кліків без черг. Він доступний для завантаження на смартфонах через App Store та Google Play Market.

Резерв+ надає можливість оперативного оновлення даних та доступу до інформації у реєстрі Оберіг. Це швидкий спосіб виконання обов’язкової процедури оновлення особистих даних. У застосунку Резерв+ також зʼявиться QR-код, відсканувавши який відповідні представники влади зможуть миттєво отримати інформацію про ваш статус як військовозобовʼязаного, призовника або резервіста.

Після оновлення даних у застосунку ви зможете побачити інформацію з реєстру Оберіг щодо себе.

Офлайн — особисто — оновити дані можна у Територіальних центрах комплектування. Тоді окрім самого витягу з реєстру, ви також отримаєте відповідну відмітку у військовий квиток.

Також оновити дані можна Центрі надання адміністративних послуг. Для цього необхідно мати з собою:

✅паспорт громадянина України;

✅реєстраційний номер облікової картки платника податків;

✅актуальний номер телефону;

✅адреса електронної пошти (за наявності).

Після внесення даних адміністратором, заявник перевіряє інформацію і отримує Витяг з Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов’язаних та резервістів про результат актуалізації даних.

Звертайтеся у ЦНАП міста Луцька та наші філії: вул. Лесі Українки, 35, пр.Соборності, 18, вул. Ковельська, 53. Ми працюємо: з понеділка до четверга — 8.00-17.00, у п’ятницю — 8.00-15.00. У філіях технічна перерва — 12.00-12.45.

При виникненні інших, окрім оновлення даних, питань необхідно звертатися до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки.