Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Луцьк

20.09.2023 15:58

Децентралізація та цифровізація адмінпослуг - тема діалогу експертів та ОМС Волині та Рівненщини

650aec63a442b__DSC_061344.JPG

Виклики у наданні адміністративних послуг під час війни, адаптація роботи ЦНАП в умовах воєнного стану, впровадження нових послуг, зокрема, тих, що стосуються сфери компетенції сервісного центру МВС, та багато інших питань висвітлила директор ЦНАП у місті Луцьку Лариса Карп'як під час експертного онлайн обговорення питань децентралізації та диджиталізації адмінпослуг в сучасних умовах. Захід організований Центром політико-правових реформ, ГО «Волинський Інститут Права» за участі експертів Громадської мережі публічного права та адміністрації UPLAN в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

До спілкування за допомогою Zoom долучилися представники громадськості та органів місцевого самоврядування Волинської та Рівненської областей. Піднімали тему цифровізації послуг, орієнтовану на поліпшення якості обслуговування громадян. Впровадження цифрових рішень у роботі ЦНАП оптимізує робочі процеси, знизить витрати часу на надання послуг та пришвидшить обробку документів, зробить послуги більш доступними людям та якісними. Ще одним аспектом цифровізації є збереження даних в електронному вигляді у випадку непередбачених обставин, що надто важливо у час війни.

Учасники заходу опрацювали позитивні напрацювання та труднощі у впровадженні нових адмінпослуг, окреслили майбутні перспективи і виклики цифровізації в громадах.

DSC_0602.jpg DSC_0606111.jpg