Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Луцьк

21.09.2023 12:43

Долучайтесь до обговорення щодо перейменування вулиць у місті Луцьку

650c105d8169e__rename.jpg

Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування», «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» Луцька міська рада інформує про початок проведення громадського обговорення пропозицій щодо перейменування вулиць у місті Луцьку.

№ 1

Вулиця, що підлягає перейменуванню

Пропозиція

1.

Брюллова

Наталени Королеви

2.

Брюллова

Сціборського Миколи

3.

Гризодубової

Василини Демчинської

4.

Рахманінова

Олени Казимирчак-Полонської

5.

Ландау

Костюка Дениса

6.

Декабристів

Князя Василька

7.

Захарова

Князя Романа

8.

Жуковського

Павла Полуботка

Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій формі на адресу м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 35 та на платформу електронної демократії за посиланням: https://consult.e-dem.ua/consultations/678 (тел. 777864) протягом 2 місяців з дня оприлюднення даного оголошення. Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються. Відповідальний за організацію розгляду заяв та пропозицій – заступник директора департаменту містобудування, земельних ресурсів та реклами, начальник управління містобудування та архітектури Маруняк Андрій Ярославович.

Громадські обговорення відбудуться 14 листопада 2023 року о 15.00 в приміщенні залу засідань департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» за адресою: м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 35.

Опитування щодо перейменування конкретної вулиці можна пройти за посиланням https://consult.e-dem.ua/polls