Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Луцьк

12.10.2023 11:44

Приєднуйтеся до акції НБУ "Смілива гривня"!

6527b1e73beb3__1111.jpg

Сьогодні монета, а завтра ракета! ЦНАП міста Луцька долучається до благодійної акції "Смілива гривня", ініційованої Національним банком України. Її мета - об’єднати зусилля українців та зібрати кошти для допомоги силам оборони України. Акція триватиме до 30 листопада 2023 року.

У межах акції "Смілива гривня" можна здавати монети, що перебувають в обігу. Це розмінні монети 10 та 50 копійок, а також обігові монети номіналами 1, 2, 5 та 10 гривень. Також приймаються банкноти.

Важливо! Монети номіналами 1, 2, 5 та 25 копійок в межах акції не приймаються.

Щоб долучитися до акції, можна помістити монети у скриню для збору коштів, що розташована у залі очікування ЦНАП, або принести монети у найближче відділення одного з банків-партнерів акції: АТ КБ "ПриватБанк", АТ "Ощадбанк", АТ "ПУМБ" та переказати кошти на спеціальний рахунок, відкритий у Національному банку України для збору коштів на потреби ЗСУ. Перелік відділень за посиланням: https://promo.bank.gov.ua/brave-hryvnia/#rahunok

Приєднуйтеся до акції "Смілива гривня", підтримайте Збройні Сили України та допоможіть нашим героям!

Детальніше про акцію читайте за посиланням: https://promo.bank.gov.ua/brave-hryvnia/

Довідково: Минулого року учасники акції зібрали майже 5 млн грн у вигляді монет. Зібрані кошти були перераховані на спеціальний рахунок у Національному банку України, створений для потреб оборони України. Від початку повномасштабної війни на цей рахунок переказано понад 28,9 мільярда гривень. Проте війна триває, і підтримка Збройним силам України зараз потрібна, як і в перші дні війни.