Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Луцьк

12.10.2023 12:08

Зміни в ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки!

6527b79cc2882__WomanWorking07.jpg

За інформацією Головного управління ДСНС України у Волинській області, з 7 жовтня 2023 року подання матеріалів щодо ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки здійснюється виключно в електронній формі💻 через особистий кабінет суб’єкта господарювання в Державному електронному реєстрі об’єктів підвищеної небезпеки за посиланням: http://e.dsns.gov.ua

👉Довідково: порядок функціонування та ведення Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки та зміни до Порядку ідентифікації затверджено Постановою КМУ від 07.07.2023 № 690 «Деякі питання забезпечення функціонування та ведення Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки».

Державний електронний реєстр об’єктів підвищеної небезпеки - інформаційно-комунікаційна система, яка створена відповідно до вимог Закону України «Про публічні електронні реєстри» та забезпечує збирання, накопичення, захист, облік, відображення, оброблення реєстрових даних і надання реєстрової інформації, пов’язаної з об’єктами підвищеної небезпеки.

☝️Нагадуємо: суб’єкт господарювання ідентифікує об’єкти підвищеної небезпеки відповідно до кількості порогових мас небезпечних речовин, керуючись ст. 9 Закону України «Про об’єкти підвищеної небезпеки». Потенційно небезпечними об’єктами є ті, на яких можуть використовуватися або виготовляються, переробляються, зберігаються чи транспортуються небезпечні речовини, біологічні препарати, а також інші об’єкти, що за певних обставин можуть створити реальну загрозу виникнення аварії.