Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Луцьк

31.01.2024 11:06

До уваги власників житла, які прихистили ВПО!

65ba0da3598e5__unnamed-file.jpg

До уваги власників житла, які безоплатно надали прихисток внутрішньо переміщеним особам! Зміни у порядку подання документів відповідно до постанови КМУ від 29.12.2023 р. №1413 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 19 березня 2022 р. № 333 і від 30 серпня 2022 р. № 977»

Змінами передбачено, що компенсація надається власникам житла або їх представникам, наймачам (орендарям) житла державної або комунальної власності, спадкоємцям, які прийняли спадщину, і безоплатно розміщували у своїх житлових приміщеннях внутрішньо переміщених осіб, крім осіб, з якими вони пов’язані родинними відносинами, споріднення яких засноване на шлюбі та кровному рідстві. Тобто, відтепер компенсація НЕ надається власниками житла, які розмістили у своїх житлових приміщеннях своїх родичів – чоловіка, дружину, батька, матір, дітей, онуків, зокрема, повнолітніх.

А також змінено бланки повідомлення про безоплатне розміщення внутрішньо переміщених осіб або зміну переліку осіб, розміщених у житловому приміщенні, та заяви для отримання компенсації витрат. 📲Оновлені бланки та інформаційні картки з переліком документів – https://www.lutskrada.gov.ua/pages/sotsialni-posluhy (послуги 155, 156).

Нагадуємо: компенсація виплачується лише за умови відсутності заборгованості за житлово-комунальні послуги. 3 1 до 5 лютого прийматимуться заяви за НОВОЮ формою для отримання компенсації витрат на житлово-комунальні послуги за СІЧЕНЬ тим, хто уже зареєстрував у ЦНАП факт розміщення постраждалих через війну. Подати заяву можна також в електронній формі, долучивши при цьому сканкопії документів, на адресу: cnap@lutskrada.gov.ua.

ПРАЦЮЄМО у понеділок - четвер з 8.00 до 17.00 год., п’ятницю - з 8.00 до 15.00 год..

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Для Вашої зручності працюють філії ЦНАП, де адміністратори теж приймають документи для нарахування компенсації: пр. Соборності, 18 (приміщення ДРАЦС) та вул. Ковельська, 53 (приміщення Луцької районної ради).