Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Луцьк

01.02.2024 10:44

Як перевірити готовність паспорта?

65bb59de6a914__ilyustratyvne-foto_large.jpg

Подали заяву на оформлення ID-картки чи паспорта для виїзду за кордон і вже в очікуванні нових документів? Перевірити стан їхньої готовності можна за допомогою онлайн-сервісу Державної міграційної служби «Перевірка стану оформлення документів»: https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html

Спершу оберіть тип документа, стан виготовлення якого потрібно перевірити. Далі для кого оформлювався паспорт та введіть дані документа, на підставі якого здійснювалося оформлення.

Зверніть увагу! Серія паспорта у формі книжечки вводиться великими українськими літерами, а свідоцтва про народження – як зазначено у самому документі. Якщо серія свідоцтва про народження починається з 1 або І, у базі може бути один з трьох варіантів написання: цифра 1, українська літера І, латинська літера I – залежно від того, яку оператор ввів під час оформлення. Далі перед вами з’явиться інформація стосовно готовності вашого документа і доставки його до місця видачі👍.

Важливо! Автоматичне відображення Вашого паспорта в застосунку «Дія» не означає, що документ готовий для отримання. ЦНАП інформує про можливість видачі документа шляхом SMS-повідомлення.