Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Луцьк

07.06.2023 10:21

Нова форма заяви для реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань

6450fc93bea16__РЕЄСТРАЦІЯ-БІЗНЕСУ.jpg

До відома суб’єктів господарювання! З 1 травня 2023 року змінюється форма заяви у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань!

Нова форма заяви затверджена наказом Міністерства юстиції України від 29.03.2023 № 1158/5 «Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Міністерства юстиції України»: https://minjust.gov.ua/n/22682 .

Зверніть увагу на основні правила оформлення заяви, що подається для державної реєстрації:

1) Заява заповнюється друкованими літерами

2) Якщо певна сторінка заяви не заповнюється через відсутність відомостей, що містяться на ній, така сторінка не підписується заявником і не подається. Кожна заповнена сторінка заяви підписується заявником

3) Друк заяви може здійснюватися з обох сторін аркуша

4) При обранні певних полів у заяві проставляється знак «V» або інший подібний знак, що свідчитиме про обрання певного поля

5) Заповнення у заяві більше відомостей, ніж необхідно, не заборонено та не є підставою для зупинення розгляду документів (наприклад, для державної реєстрації припинення юридичної особи, окрім обов’язкового внесення відомостей про ідентифікаційний код, заявником може бути внесено відомості про організаційно-правову форму та назву. Аналогічно і при державній реєстрації припинення підприємницької діяльності фізичною особою — підприємцем).

Більш детальна інформація: (0332) 777895 (відділ реєстрації бізнесу ЦНАП)