Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Луцьк

13.06.2023 14:23

За одне відвідування ЦНАП замовите декілька документів

648856df2c776__2До-уваги-відвідувачів-ЦНАП-у-місті-Луцьку!!!.jpg

Чи може зіпсований паспорт громадянина України стати причиною відмови в оформлені паспорта для виїзду за кордон Вам та Вашій дитині?  

Ні, не може. Крім одночасного оформлення ID-картки та паспорта для виїзду за кордон собі, батьки чи законні представники можуть одночасно оформити паспорт для виїзду за кордон своїм дітям до 14 років. Якщо у Вас є діючий паспорт для виїзду за кордон, а пошкоджений  паспорт громадянина України - це не проблема! Замовляйте  одночасне оформлення паспорта громадянина України собі та паспорта громадянина України для виїзду за кордон дітям до 14 років. 

Для отримання цих послуг потрібно звернутися у ЦНАП, подати заяву та відповідні документи. 

Важливо! Якщо дитині, якій оформлюється паспорт для виїзду за кордон, виповнилося 12 років, то її присутність є обовʼязковою (для взяття біометричних даних). 

Детальніше за телефоном: (0332) 777861, 777862.

Ми працюємо для Вас!!!

Довідково: Передбачено це постановою КМУ від 07.03.2023 р. №210 «Про внесення змін до Порядку реалізації експериментального проекту щодо одночасного оформлення (у тому числі замість втраченого або викраденого), обміну паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон».